Bereikbaarheid

Over ons

Met een centrale vestiging (industrieterrein BTA12 Ede) in Nederland staan we dicht bij onze klanten en kunnen we binnen korte tijd iedere bouwlocatie bereiken.

Historie

Fastener Point is een fullservice groothandel voor professionele bedrijven in de dak- en wandbeplating. Onze schroeven vinden hun weg naar kleine en grotere montagebedrijven in heel Nederland. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een middelgroot en professioneel bedrijf. En dat heeft maar één oorzaak. Op het juiste moment bieden waar de klant om vraagt. Ook als er op heel korte termijn een oplossing moet worden geboden.

Schroeven van FP

Een groot deel van het assortiment bestaat uit schroeven van FP: ons eigen merk schroeven die toegepast worden voor sandwichpanelen, golfplaten, enkelwandige platen, hout en beton. De professionele schroeven van FP worden door ons zelf (door)ontwikkeld, geproduceerd en geleverd in ieder gewenst materiaal. Op onze eigen locatie voorzien we de schroeven desgewenst van een coating. Hierdoor kunnen we je op zeer korte termijn voorzien van de juiste schroef. We bieden voor iedere toepassing een oplossing! Alle schroeven zijn getoetst en gecertificeerd op basis van de geldende bouwrichtlijnen.

Voorraad

Pas je de schroeven van FP veel toe? Dan zorgt Fastener Point voor een basisvoorraad schroeven in jouw magazijn. Op vast momenten controleren we de voorraad en vullen deze vervolgens aan. Wil je de mogelijkheden hiervoor bespreken? Bel 0318 46 16 50.

Just in time

Een grote kracht van Fastener Point is dat we erg flexibel zijn. En dat bewijzen we graag. Voorraad is onze kracht. We voorzien je van een passend bevestigingsadvies voor je project. Dat doen we middels de schroevenwijzer op deze website en uiteraard staan we je ook graag telefonisch te woord. Vervolgens zorgen we ervoor dat de juiste schroeven op het juiste moment voor je klaar staan. Dankzij onze voorraad is jouw continuïteit gewaarborgd. Bij een spoedlevering leveren we de schroeven desgewenst op de bouw af.

Ons team

Jaap van 't Hof

Hoofd verkoop

jaap@fastenerpoint.nl

Bart Valkenburg

Bedrijfsleider

Jurian van Basten

Inkoper Azië

jurian@fastenerpoint.nl

Peter van 't Land

Magazijnchef

Freek van Reemst

Medewerker Voorraadbeheer

Sytse Nijhoff

Verkoper binnendienst

sytse@fastenerpoint.nl

Sander Lissenberg

Verkoper Binnendienst

sander@fastenerpoint.nl

Dinand Ploeg

Projectmanager

00 Studio Sterk Staal Fastenerpoint  sRGB WEB00
Jim Floris

Verkoper buitendienst

jim@fastenerpoint.nl

Remon Briene

Magazijnmedewerker

Roselyne Hardeman

Administratief Medewerker / Verkoper Binnendienst

roselyne@fastenerpoint.nl

Jan-Willem Meerveld

Bezorger / Medewerker Voorraadbeheer

Luuk Reitsema

Verkoper Buitendienst

luuk@fastenerpoint.nl

Sjors Nap

Inkoper Europa

sjors@fastenerpoint.nl

Martijn Brouwer

Bezorger

Martin van Dam

Magazijnmedewerker

Sem van 't Land

Magazijnmedewerker

Marloes van der Noll

HR Projectmanager

marloes@fastenerpoint.nl