Over ons

Fastener Point is een fullservice groothandel voor professionele bedrijven in de dak- en wandbeplating. Onze schroeven vinden hun weg naar kleine en grotere montagebedrijven in heel Nederland. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een middelgroot en professioneel bedrijf. En dat heeft maar één oorzaak. Op het juiste moment bieden waar de klant om vraagt. Ook als er op heel korte termijn een oplossing moet worden geboden.

Met een gezellig en hardwerkend team van +15 staan wij van maandag tot vrijdag van 07:00 – 17:00 voor je klaar. Onze adviseurs helpen jou met passend advies, terwijl de collega’s in het magazijn jouw order pakken. Hebben we iets niet in huis? Dan helpen onze inkopers jou graag aan het juiste product voor de juiste prijs. Wij hebben de juiste experts op de juiste plek om jou optimaal van dienst te kunnen zijn.

Ons team

Bij Fastener Point vormen wij een hecht team van meer dan 15 toegewijde professionals. Met een gedeelde passie voor ons werk, zetten wij ons dagelijks in om de hoogste kwaliteit en service te leveren. Onze teamgeest is onze kracht, waardoor we efficiënt kunnen samenwerken en uitdagingen overwinnen. Met vastberadenheid en teamwork streven we voortdurend naar succes en groei.

2009 Start Fastener Point
2011 Eerste personeel aangenomen
2016 Verhuizing huidig pand
2024 Heden

In 2009 was de start van FP aan de Hoge Valkseweg in De Valk. Twee man sterk leverde zij schroeven aan bedrijven in de buurt.

FP werd drukker en geleidelijk aan kwam er steeds meer personeel in dienst.

Het Huidige pand werd gebouwd en hetzelfde jaar vestigde FP zich te EDE.

FP bestaat ruim 15 jaar, maar heeft nog steeds dezelfde drijfveer: kwaliteit, service en snelheid!

Visie

Inspelen op de markt en uitdagingen overwinnen door innovatie van onze schroeven. Hierdoor groeien in Nederland en vervolgens verder in Europa. Met altijd de best denkbare service en kwaliteit.

Missie

Fastener Point is jouw specialist in schroeven en zet net dat ene stapje verder voor jou. Door onze snelle en vriendelijke service onderscheiden wij ons en heb jij jouw producten snel in huis. Wij ontwikkelen onze producten altijd verder, zodat jij altijd dé perfecte oplossing hebt. Hierdoor zijn wij de favoriete schroevenleverancier van Nederland.

Kernwaarden

Kwaliteit, service & snelheid. Dat zijn de drie kernwaardes waar Fastener Point voor staat. Via onze snelle en vriendelijke service onderscheiden wij ons.

Blijf op de hoogte!

Introductie pancake­schroef

Fastener Point heeft zijn productportfolio uitgebreid met een nieuwe schroef: de Pancake schroef. Deze schroef is speciaal ontworpen voor het bevestigen van panelen op...

Lees de blog
29-04-2024

Magazijn inruimen voor onze klant.

Fastener Point besluit om een stap verder te gaan in het bedienen van hun klanten. We realiseren ons dat veel klanten worstelen met het...

Lees de blog
17-01-2024