Hoe kunnen we je helpen?

Heb je aanvullende informatie nodig of wil je iets bestellen? Vul dan het contactformulier in. We komen zo snel mogelijk bij je terug.

Bonnetstraat 24
6718 XN, Ede

Info@fastenerpoint.nl

0318 461 650

Ma t/m vrij: van 07:00 tot 17:00

Je bericht is succesvol verzonden

Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Je bent nog een paar velden vergeten, check je ze nog even?

AFHAALINFORMATIE

Wij hebben een afhaalkluis beschikbaar, waardoor jij 24/7 jouw bestelling kan komen afhalen bij ons op locatie. Je krijgt dan van ons een code om de afhaalkluis te openen. Zo kan jij jouw bestelling ophalen wanneer het jou uitkomt.

OPENINGSTIJDEN OPHAALLOKET:
24/7 MET CODE

BEZORGINFORMATIE

Door onze eigen bezorgdienst leveren wij direct de schroeven bij ons in de regio. Mocht er nood aan de man zijn en je hebt met spoed schroeven nodig? Dan zetten wij een spoedkoerier in en deze bezorgd direct bij je ter plaatse. Voor schroeven op kleur geldt: voor 12:00 besteld is de volgende dag bezorgd. Voor alle overige bestellingen geldt: Voor 17:00 besteld is de volgende dag bezorgd. ( o.o.v.! )

VOOR 12:00 BESTELD DEZELFDE DAG NOG VERZONDEN

GEMAKKELKIJK SCHROEVEN ONLINE BESTELLEN

Wil je onze schroeven na 17:00 afhalen in Ede? Dat is zeker mogelijk! Door onze afhaalkluis met code kan je 24/7 jouw bestelde schroeven afhalen. Op een tijd die jou het beste uitkomt. Mocht er dus nood aan de man zijn en je hebt de volgende ochtend al jouw schroeven nodig, dan is dit dé perfecte oplossing voor jou!