Onze

Afdelingen

Een groot deel van het assortiment bestaat uit schroeven van FP: ons eigen merk schroeven die toegepast worden voor sandwichpanelen, golfplaten, enkelwandige platen, hout en beton. De professionele schroeven van FP worden door ons zelf (door)ontwikkeld, geproduceerd en geleverd in ieder gewenst materiaal.

Afdeling

Verkoop binnendienst

Onze verkopers van de binnendienst staan elke werkdag voor je klaar om je bestelling telefonisch en via de mail te verwerken. Ze geven passend advies over onze producten en helpen graag met je vragen. Daarnaast werken ze nauw samen met de buitendienst verkopers om offertes op te stellen en deze vervolgens met de klant door te spreken.

Roselyne

Bedrijfs- Verkoopleider

Jeanine

Verkoop binnendienst

Gerlinda

Verkoop binnendienst

Verkoop buitendienst

Onze buitendienst verkopers zijn veelal onderweg om onze (potentiële) klanten te bezoeken. Zij zorgen voor verkoopgesprekken waarbij persoonlijk contact komt kijken en zijn zij verantwoordelijk voor het realiseren van verkoopdoelstellingen bij klanten.

Luuk

Verkoop buitendienst

Marco

Verkoop buitendienst

Antoine

Verkoop buitendienst

Jaap

Verkoop buitendienst

AFDELING

Marketing

Onze marketeers spelen een belangrijke rol in het onderhouden van communicatie met onze bestaande klanten, terwijl ze ook nieuwe klanten aantrekken via doelgerichte campagnes en sociale media. Hun inspanningen zijn gericht op het versterken van de positie en zichtbaarheid van ons bedrijf in de markt.

Hilline

Marketing medewerker

Ernst

Marketing medewerker

Inkoop

Onze inkopers zijn verantwoordelijk voor het inkoopbeleid van het bedrijf. Ze zoeken voortdurend naar nieuwe producten, onderhandelen over inkoopprijzen en sluiten de beste deals. Daarnaast bewaken ze nauwlettend de voorraadniveaus om ervoor te zorgen dat we snel kunnen leveren wat onze klanten nodig hebben. Onze productontwikkelaars zijn verantwoordelijk voor het testen en ontwikkelen van nieuwe schroeven met grote aandacht voor detail. Door middel van testen streven we ernaar om zowel onze huidige schroeven te verbeteren als nieuwe schroeven te creëren van topkwaliteit.

Dinand

Bedrijfsleider/Inkoop

Jurian

Inkoper/Productontwikkelaar

Sjors

Inkoper Europa

Wim

Productontwikkelaar

Orderverwerking en bezorging

In ons magazijn verwerken onze orderpickers alle inkomende en uitgaande bestellingen. Zij dragen de verantwoordelijkheid voor het logistieke proces en zorgen voor een correcte afhandeling van de orders voordat ze worden overgedragen aan een van onze bezorgers, die vervolgens de bestelling op de gewenste locatie afleveren. Op verzoek kunnen onze bezorgers ook uw voorraad controleren en indien nodig wekelijks bijvullen.

Peter

Magazijn chef

Sem

Orderpicker

Martijn

Bezorger

Jan-Willem

Productiebeheer

FP (S)Crew

Al flink wat jaren hebben we naast ons eigen team ook een team met oproepkrachten. Deze FP (S)Crew bestaat uit ruim 20 scholieren die er op avonden en op zaterdag voor zorgen dat we de meest hardlopende gecoate schroeven altijd op voorraad hebben liggen. Zo kunnen wij de beste prijzen aanbieden aan onze klanten.

Ernst

Leidinggevende FP (S)Crew

Kyan

Leidinggevende FP (S)Crew

Thomas

Leidinggevende FP (S)Crew