#<Attachment id: 584872, content_type:
Fast Update

Introductie pancake­schroef

Fastener Point heeft zijn productportfolio uitgebreid met een nieuwe schroef: de Pancake schroef. Deze schroef is speciaal ontworpen voor het bevestigen van panelen op hoekstukken met een vlakke kop, waardoor het zetwerk naadloos en vlak afgewerkt kan worden.

De Pancake schroef is vervaardigd uit hoogwaardig staal en verzinkt om duurzaamheid en corrosiebestendigheid te garanderen. De schroeven zijn verkrijgbaar in een breed scala aan maten, variërend van 30 mm tot 210 mm, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende toepassingen. De schroef is uitgerust met een BP4 boorpunt, waardoor hij gemakkelijk door materialen van 2-8 mm dik kan boren zonder voor te boren. Bovendien heeft de schroef een SQ3-aansluiting, wat zorgt voor een veilige en stevige bevestiging met een minimale kans op beschadiging van het materiaal.

Met de introductie van de Pancake schroef bewijst FastenerPoint opnieuw zijn toewijding aan innovatie en het leveren van hoogwaardige oplossingen die voldoen aan de behoeften van klanten in de bouwsector. Meer weten over de pancakeschroef? Neem gerust contact met ons op.