Documentatiemap

Overzichtelijk in één map

GEHELE ASSORTIMENT OVERZICHTELIJK IN ÉÉN MAP

Een groot deel van het assortiment bestaat uit schroeven van FP: ons eigen merk schroeven die toegepast worden voor sandwichpanelen, golfplaten, enkelwandige platen, hout en beton. De professionele schroeven van FP worden door ons zelf (door)ontwikkeld, geproduceerd en geleverd in ieder gewenst materiaal.

Op onze eigen locatie voorzien we de schroeven desgewenst van een coating. Hierdoor kunnen we je op zeer korte termijn voorzien van de juiste schroef. We bieden voor iedere toepassing een oplossing! Alle schroeven zijn getoetst en gecertificeerd op basis van de geldende bouwrichtlijnen.

Website Afbeeldingen FP 0x00pixels comp

Gebruiksvriendelijk

SNEL EN EENVOUDIG

Deze documentatiemap is onderverdeeld in diverse hoofstukken waar de toepassing centraal staat. Zoals paneel-, golfplaat-, profi elplaat-, plaat-op-plaat bevestigers en overige bevestigers. De toepassing kun je ook terugvinden in de iconen. Deze zijn ook per bevestiger aan de zijkanten uitgespaard zodat je in één oogopslag kunt zien om welke bevestiger het gaat. Selecteer het juiste icoon op basis van het gewenste materiaal, de toepassing en de ondergrond en je hebt de juiste bevestiger te pakken.

Website Afbeeldingen FP 0x00pixels comp

Complete informatie

COMPLETE INFORMATIE PER PRODUCT

Alle informatie over de desbetreffende bevestiger staat uitgebreid vermeld in de volgende onderverdeling:

  • Toepassing
  • Specificatie
  • Opties
  • Doorsnede
  • Certificaten
  • Bestelinformatie
  • Het juiste aantal schroeven
  • Mechanische eigenschappen
  • Technische eigenschappen
Website Afbeeldingen FP 0x00pixels comp

Mechanische eigenschappen

MECHANISCHE EIGENSCHAPPEN VAN ALLE BEVESTIGERS

Bij de verschillende producten in onze documentatie staan de tabellen met mechanische eigenschappen van dit product. Deze eigenschappen zijn bepaald op basis van uitgebreide testen en de evaluatie daarvan.

Voor een groot deel van ons assortiment zijn de mechanische eigenschappen door een onafhankelijk instituut getest en door het DIBt in een ETA (European Technical Approval) vastgelegd. Voor de overige producten zijn deze eigenschappen getest in ons testlaboratorium en door een onafhankelijk bureau geëvalueerd en vastgelegd. De tabellen bij de producten in onze documentatie zijn opgemaakt conform de opmaak in de ETA.

Website Afbeeldingen FP 0x00pixelskopie comp

Update service

WIL JIJ OOK UP-TO-DATE BLIJVEN MET DE DOCUMENTATIEMAP

Stuur dan je contactgegevens naar info@schroevenbestellen.nl of vul hieronder je contactgegevens in. Wij zorgen dat je gegevens in onze database verwerkt worden en dat de documentatiemap altijd up-to-date is! Zorg wel dat je de button hebt aangevinkt voor de update service!

Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust! Neem contact op met onze verkoopafdeling via 0318 46 1650 of stuur een mail naar info@fastenerpoint.nl.

Documentatiemap